Praktijkvoering

Heeft u behoefte aan ondersteuning bij uw praktijkvoering? Effident biedt u net ff meer inzicht in hoe uw praktijk ervoor staat. Én Effident biedt u tal van concrette handvatten om uw praktijkvoering efficiënter te maken. Zo kunt u met meer vertrouwen keuzes maken, verbeterd u de samenhorigheid in uw team en ontstaat er meer orde in uw processen.

 

Effident kan u op het gebied van praktijkvoering helpen middels: 

 

Praktijkanalyse >

Als eigenaar van een tandartspraktijk zijn er talloze zaken die u (tegelijk) wilt verbeteren. Maar waar kunt u het beste beginnen? En hoe zorgt u ervoor dat u weet of uw inspanningen het gewenste resultaat opleveren? Met een Effident Praktijkanalyse krijgt u inzicht in hoe u uw bedrijfskundige prestaties (KPI's*) kunt meten, tips hoe u doelmatiger uw praktijkvoering kunt optimaliseren en kunt u beter onderbouwd keuzes maken. 

 

Coaching >

Met 11 jaar werkervaring in tandartspraktijken en meer dan 5 jaar advieservaring kan Effident u uitstekend helpen bij het managen van uw tandartspraktijk. Effident coacht op structurele basis meerdere praktijkeigenaren bij diverse uitdagingen die zij tegenkomen in hun praktijk. Er is altijd sprake van een aanpak op basis van wat er leeft bij de praktijkeigenaar en waar die op dat moment behoefte aan heeft. Veelal komen thema's voorbij zoals agendaplanning, werving en selectie, prestaties van collega's bespreekbaar maken en verbeteren en processen optimaliseren.

 

Praktijkmanagement >

Heeft u onvoldoende tijd om uw tandartspraktijk (organisatie) te managen? Weet u niet goed hoe om te gaan met bepaalde management vraagstukken? Ziet u het (nog) niet zitten om een (extra) praktijkmanager in dienst te nemen? Effident kan u helpen met praktijkmanagement op projectbasis, in een abonnementsvorm of op interim-basis.

 

Marketing >

Wilt u graag meer nieuwe patiënten inschrijven bij uw tandartspraktijk? Wilt u uw tandartspraktijk onderscheidend in de markt zetten? Of wilt u klantgerichter praktijkvoeren? Effident kan u helpen uw marketing(strategie) te verbeteren en uit te voeren. Hierbij is er zowel aandacht voor uw tandartspraktijk online als offline en werkt Effident samen met diverse marketingpartners.

 

Teambuilding >

Heeft u behoefte aan meer saamhorigheid in uw team? Vindt u het belangrijk dat uw collega's elkaar beter leren kennen? Effident biedt u  een teambuilding aan met diverse leuke spelvormen gericht op samenwerking, plezier, delen, humor en respect. De teambuilding vindt op een door u te bepalen locatie plaats en duurt 1 dagdeel.

 

Communicatietrainingen >

Wilt u graag dat de front office (receptie) van uw tandartspraktijk beter in staat is om de behandelagenda gevuld te krijgen? Of wilt u dat patiënten eerder behandelingen laten uitvoeren die noodzakelijk zijn voor hun gebitsgezondheid? De communicatietrainingen van Effident kunnen u helpen.

LinkedIn