Praktijkmanagement tandartspraktijk

Heeft u onvoldoende tijd om uw tandartspraktijk (organisatie) te managen? Weet u niet goed hoe om te gaan met bepaalde management vraagstukken? Ziet u het (nog) niet zitten om een (extra) praktijkmanager in dienst te nemen? Effident biedt uitkomst met diverse praktijkmanagement modules. Welke module het beste past bij uw situatie, wordt in overleg bepaald tijdens een inventarisatie afspraak.

 

Praktijkmanagement project

Heeft u een managementproject waar u hulp bij wenst? Dan kan Effident praktijkmanagement op projectbasis uitkomst bieden. Het gaat hierbij om een korte periode waarin Effident u ondersteunt. Afhankelijk van uw situatie en wensen berekenen we de vergoeding voor praktijkmanagement op basis van nacalculatie of spreken we vooraf een vaste prijs af. 

 

Praktijkmanagement abonnement

Heeft u regelmatig behoefte aan ondersteuning op het gebied van praktijkmanagement? Of vindt u het prettig om periodiek te overleggen over (de KPI's van) uw organisatie? Dan kan een praktijkmanagement abonnement van Effident hulp bieden. Afhankelijk van uw situatie en wensen wordt een advies abonnement afgesloten voor een bepaald aantal uur per maand of per kwartaal.

 

Interimpraktijkmanagement

Is uw praktijkmanager tijdelijk niet inzetbaar? Start u een nieuwe tandartspraktijk en kunt u wel wat hulp gebruiken? Of heeft uw organisatie voor een langere periode behoefte aan een (extra) praktijkmanager. Dan kan Effident interimpraktijkmanagement een goede oplossing zijn. Afhankelijk van uw situatie en wensen is inzet voor 1 of 2 dagen per week gedurende een aantal maanden of een jaar bespreekbaar.

 

Heeft u interesse in Effident praktijkmanagement?

 

Neem contact op >

 

LinkedIn